Topløs servering

Body tequila – Danmarks bedste strip artister

Serviceminded topløs servering!

Vi har mange flotte piger til topløs servering. De er servicemindet og kan både bookes til servering af maden – fadøls anlægget – topløs servering i baren.

Vi stiller store krav og oplærer vores piger godt, inden de bliver sendt ud. Det er vigtigt at kvaliteten er i top. Derfor tager vi heller ikke alle strippere eller eventpiger ind. De skal gerne kunne leve op til vores krav om høj kvalitet og god service. Du er derfor garanteret strip og service i verdensklasse. Det gælder hele vejen igennem. Det er altså både i form af vores strippere, eventpiger og bookere. For os betyder god service og høj kvalitet alt.

 

Se vores stripper piger der tilbyder topløs servering her.

Book til din fest på 52246780

Topløs servering i hele landet!

Få det i Jylland

Århus, Herning, Silkeborg, Aalborg, Kolding

Få det på Fyn

Odense

Få det på Sjælland

København, Roskilde, Holbæk, Kalundborg, Nordsjælland, Slagelse, Lolland.

Inden du vælger

Når du vælger piger, skal du vælge nogen der passer til netop din fest. Vi har et stort udvalg af strippere og eventpiger, som er klar til at levere bl.a. topløs servering. Det er dog ikke alle vores piger der har lyst til netop denne ydelse. Du skal derfor være opmærksom på hvad de forskellige piger tilbyder af ydelser. Det sikrer at du og pigerne får en rigtig god oplevelse.

Vi har en dygtig booking afdeling der står klar til at rådgive dig, så du får det bedste match til din aften. Langt de fleste strippere tilbyder netop dette, men ikke alle gør. Nogle eventpiger leverer også denne ydelse, men ikke nødvendigvis body tequila. Du kan derfor kontakte os med dine krav og så finder vi i samarbejde den bedste løsning.

Hvad kan jeres strippere ellers tilbyde?

Vores strippere kan også levere meget andet, såsom stripshows, dildo shows, dobbelt shows og meget andet. Det kan derfor være du er på udkig efter mere end du finder her. Derfor er det en rigtig god idé at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

Kom i kontakt med vores booker og gør din fest det sjovere. Det er perfekt til en herreaften eller en julefrokost. Det giver en sjov oplevelse, som man kan snakke om og som vil gøre aftenen lidt mere interessant.

Er dette derfor noget du står og mangler til din næste fest, så kontakt os endelig. Vi sidder klar ved telefonen og mail, hvor vi svarer inde for ganske kort tid. Her kan du også høre om vores forskellige pakkeløsninger, som kunne være noget for dig.

Hvor finder jeg de andre typer af service?

Topløs servering er bare en af de mange services vores strippere tilbyder. Du kan oppe i menuen finde en række af andre lækre typer strip. Derudover kan du også finde pakker der er lavet til bestemte typer af arrangementer. Det kan være at du har brug for en stripper til den næste julefrokost eller en mandestripper til en festlig tøseaften.

Vores strippere leverer ligeledes forskellige typer af stripshows. Du har mulighed for at få et frækt dildoshow eller et dobbeltshow med to af vores strippere. Der er derfor rigtig mange muligheder og hvis du kontakte os, så kan vi også komme med flere forslag. Det kan både være i forhold til hvilken måde stripperen skal være på. Det kan være hun skal være aggresiv og bruge pisk eller hun skal være sensuel og lave lapdance. Der er rigtig mange muligheder, men det er selvfølgelig op til den enkelte stripper at vælge hvad de har lyst til at tilbyde. Du får derfor mest ud af at kontakte os og så finder vi i samarbejde den perfekte stripper til dit arrangement.

Topløs servering - Nicole - Stående frækt billede - Lux-strip