Sjov med stripundervisning

Få strip undervisning

Book undervisning nu!Book undervisning nu!

Eller ring på +45 52246780

Sjov med stripundervisning

Søger du et anderledes, sjovt og festligt indspark til en polterabend eller firmafest.
Her kan vi tilbyde en gang strip-undervisning. Normalvis vil der komme en stripper ud til til festen, som giver et frækt stripshow. Det er den helt klassiske form for og strip. Det giver god mening at det er populært, men nogle gange kunne det også være sjovt at prøve lidt utraditionelle ting.

Her vil stripundervisning være oplagt, da det virkelig kan give en sjov og stadig fræk oplevelse. Du kan få aktiveret dit selskab, samtidig med at de får en fræk stripper at se.

Lux-strip.dk leverer et skræddersyet 30 min. program. Her kan du lære alle de frække trin, som en stripper bruger. Du vil også kunne lære kunsten at forføre gennem dans. Det kan du også bruge efterfølgende, når du skal ud og score i byen. Du får også alle de klassiske stripper tricks, som normalt får folk helt op og køre. Så må du se om strip er noget du mestre.

Er stripperen fræk klædt?

Vores strippere møder selvfølgelig op i et sexet outfit, så du stadig har noget lækkert at se på. Du får derfor en god udsigt og frække situationer, når du står der og øver dig på at strippe. Derudover kan i kigge på hinanden og have noget godt at grine af. Det er perfekt til en fest, da i så kan strippe lidt for hinanden senere på aftenen.

Tænker du at stripundervisning kunne være god underholdning til den næste julefrokost, polterabend eller firmafest, så tag endelig kontakt til os. Vi sætter dig i forbindelse med vores booker, så vi i samarbejde kan finde frem til den perfekte stripper til jer. Derudover kan du også høre mere om selve undervisningen, priser og eventuelle andre ydelser. Du kan komme i kontakt med os på både telefon og mail. Vi glæder os til at høre fra dig og lære dig at strippe.

Få strip undervisning- book nu +45 52246780

Strip undervisning 30 min.
1500 kr

Strip undervisning 1 time.
2000 kr