Stripper hos LUX – kun 1.900kr for et Strip Show

Danmarks største Strip Bureau

Stripper i hele Danmark

Ring til os på +45 52246780

Stripper kan bookes her

Book nu

Pige stripper Jylland

Cee Jay - Stripper i sofa - Lux-strip

Pige stripper Fyn

Stripper sjælland

Pige stripper sjælland

Mandestrip i hele Danmark

Når du lejer en stripper foregår det på følgende måde

Favoritter

Først vælger du din favorit stripper.
Det er henholdsvis din favorit 1 og 2.

Forespørgsel

Dernæst sender du en forespørgsel via booking formularen her. Du kan booke på vores hjemmeside eller ringe til +45 52246780

Bekræftelse

Vi sender en bekræftigelse og kontakter den stripper som er til rådighed. Du får tilsendt en bekræftigelse på enten SMS eller mail.

Betaling

Til sidst betaler du LUX-strip et gebyr, svarende til 500 DKK på MobilePay.

Vores strippere leverer de bedste stripshows både i Jylland, på Fyn & Sjælland!

Vi har Danmarks største udvalg af strip artister. LUX er det Bureau med flest strippere, både mænd og damer. Derudover er vi også det mest kræsne bureau.

Vi stiller store krav til vores artister og har en grundig oplæring og forventning om udførelsen af stripshows. Vores artister er professionelle og ikke bare nogen, der kommer med en pisk og slår i 10 minutter og går igen. Det skal gerne vær en god oplevelse og være pengene værd. Derfor gør vi alt for at kunne levere strippere, som elsker deres arbejde og som gerne vil levere en fantastisk oplevelse.

Vores strippere er hotte og lækre, dygtige danserne og kan levere et top professionelt og frækt stripshow. Du får derfor rigtig meget for pengene hos os. Derudover har vi mange forskellige pakker, så du kan få netop den ydelse du mangler til din fest. Det kan være et almindeligt stripshow eller hele pakken med dildoshow, dobbeltshow og andre vilde ting.

Få den strip du ønsker

Det er derfor helt op til dig selv hvad du ønsker, så længe det er inde for strip. Vores strippere bestemmer selv hvad de tilbyder. Ved at kontakte os kommer du i kontakt med en af vores bookere. De kender alle vores strippere og vil derfor hjælpe dig med at finde frem til netop det du søger. På den måde sikrer vi dig og stripperne en rigtig god oplevelse. Du får nemlig forventningsafstemt oplevelsen på forhånd. Det kan være du har nogle vilde idéer, som nogle af vores piger eller mænd ikke har lyst til. Derfor er det vigtigt at du kontakter os og høre om mulighederne. Det kan nemlig være meget forskelligt .

Har du derfor brug for en noget strip til den kommende julefrokost, polterabend eller fødselsdag, så kontakt os endelig. Du kan kontakte os på både telefon og mail, hvor vi vil svare dig hurtigst muligt. Her kan du komme i en kontakt med en af vores dygtige bookere.

Vi vil gøre alt for at sikre dig en god oplevelse. Derfor er der hurtig og god service hele vejen igennem. Det gælder både i forhold til spørgsmål, booking og selve stripshowet. Vi hos LUX vil meget gerne høre fra dig, hvis der skulle opstå problemer undervejs.

Du vil ovenover kunne se vores forskellige muligheder for stripshow. Vores primære muligheder er først og fremmest køn. Du kan vælge mellem at få en pigestripper eller mandestripper ud. Vi kommer ligeledes rundt i hele landet og derfor har vi inddelt det efter region, da det giver et bedre indblik i udvalget af stripperne.

Har du brug for en stripper i eksempelvis København, så skal du trykke på det billede der hedder Pigestripper Sjælland eller Mandestrip i hele DanmarkDet burde derfor være meget let at finde sine favoritter, da man hurtigt kan se hvad man kan vælge i mellem.

Hvilken type af strip leverer I?

Du kan finde rigtig mange forskellige typer af strip her hos os. Oppe i menuen kan du kigge under vores service oversigt. Her er der et overblik over alle de typer af strip vi leverer. Det er selvfølgelig op til den enkelte stripper selv at vælge hvilken service de vil levere. De fleste af vores strippere er dog åbne for lidt af hvert.

I vores serviceoversigt finder du bl.a. strip til julefrokost, strip til polterabend, topløs servering, stripundervisning og meget mere. Der burde derfor gerne være noget til enhver.