Stripper på sjælland – Book en LUX stripper

 Book på +45 52246780

klik på billederne og se mere

Stripper Jackie

Jackie

Malou

Michaela

Jordin

Misja - Fræk stripper med spredte ben - Lux-strip

Misja

Kimmie

Brug for en stripper på Sjælland?
Book stripper hos LUX.

Ring og hør hvem vi har ledig – vi kan komme i dag.

Book nu på 52246780

Vi har Sjællands lækreste strippere!

Book Nu!

Stripper sjælland

Stripper sjælland – LUX-strip er et af Danmarks største og bedste strip- og eventbureauer. Derfor har vi også nogle af landets bedste strippere. Du vil her kunne se vores strippere på Sjælland. Mange af dem kommer rundt i hele landet og stripper. Det er dog en god måde at få et overblik over vores strippere på Sjælland. De er alle sammen virkelig flotte og frække. Derudover har de fleste af dem mange års erfaring og kan levere nogle virkelig frække og professionelle stripshows. Det er vigtigt for os at kvaliteten stemmer overens med vores forventninger. Vi har nogle høje krav til vores strippere og eventpiger. Du kan derfor være sikker på at få en rigtig god oplevelse. Skal du derfor bruge en eller flere strippere på Sjælland, så kontakt os endelig. Vi har nogle meget dygtige bookere, som er klar til at finde den perfekte stripper til jer. Det gælder både i forhold til de ønsker i har og selve destinationen.

Hvad er prisen?

Der er altså rigtig mange strippere og ydelser at vælge i mellem. Alt dette får du selvfølgelig til en skarp pris. Vi vil dog ikke gå på kompromis med kvaliteten af vores strippere og derfor vil du nok kunne finde billigere stripbureauer. Vi vil dog meget gerne kunne levere en høj kvalitet til en god pris. Du får derfor rigtig meget for pengene hos os. Derudover er der rigeligt af strippere på Sjælland, som du kan vælge i mellem. Det er vigtigt at alle har mulighed for at finde en stripper og nogle ydelser, som de er tilfredse med. Det gælder hvad end du skal bruge en pigestripper eller mandestripper.

Book stripper nu!Book stripper nu!

For at se flere billeder samt information om stripperen, skal du bare klikke på billedet.

Vores strippere kan bookes til følgende

  • Stripshow
  • Topløs Servering
  • Dobbeltshow
  • XXX Show
  • Sushi pige topløs
  • Nøgen servering
  • Strip undervisning

Brug for en stripper til din næste fest?
Eller kommer der en firma frokost i nærmeste fremtid?

Vi har Sjællands lækreste strippere!

Book Nu!

Hvilke ydelser tilbyder i? 

Det er meget forskelligt, men vi har rigtig mange strippere og derfor også en række af ydelser som du kan tilkøbe. Du kan bl.a. få et frækt dobbeltshow, dildoshow eller lignende. Det er også ofte en del af vores festpakker, som kunne være relevant for dig. Her får du rigtig meget for pengene.

Der er også mulighed for topløs servering, body tequilla eller lignende frække ydelser. Du kan høre meget mere om det, hvis du kontakter os på enten telefon eller mail. Her kan vi hjælpe dig med at finde en Stripper sjælland, som kan komme hen til din destination og som kan levere de ydelser du ønsker. Vores bookere kender alle vores strippere og ved dermed hvilke ydelser de tilbyder. Det er derfor en stor fordel at kontakte os, så vi i samarbejde kan finde den bedste løsning. På den måde får du den bedst mulige oplevelse.

Ud over Stripper sjælland, så har vi også en række af eventpiger, som både er unge og friske. De er også oplagte at bruge til servering, hvis du mangler nogle søde piger. De er alle serviceminded, smilende og fyldt med energi. De kunne derfor også være en god mulighed, hvis du altså mangler nogle til servering eller lignende. Her finder du dog Stripper sjælland, men hvis du mangler eventpiger, så kan du tjekke vores menu. Der ser du alle vores ydelser og finder ligeledes vores kontaktoplysninger.

Hvor stripper vi?

Dette er bare nogle af de byer vores strippere kører ud til på sjælland.

Nordsjælland, Gilleleje, Helsingør, Hørsholm, Hillerød, Birkerød, Helsinge, Tisvilde, Hundested, Frederiksværk, Frederikssund, Slangerup, Ølstykke, Jyllinge, Værløse, Ballerup, Herlev, Lyngby, Gentofte, Rødovre, Hvidovre, Brøndby, Albertslund, Høje Taastrup, Glostrup, Vallensbæk, Ishøj, Amager, Dragør, Sydhavnen, Nordhavnen, Valby, Greve, Solrød, Køge, Faxe, Haslev, Ringsted, Slagelse, Kalundborg, Høng, Næstved, Sorø, Vordingborg, Præstø, Falster, Nakskov, Lolland, Maribo, Holbæk, Vig, Havnsø, Føllenslev, Asnæs, Høve, Nykøbing Sjælland.

Stripper sjælland