Stripper Odense – Book en LUX pige

Danmarks største Bureau og Danmarks bedste strippere i Odense

Her ser du LUX stripper I Odense.

Vi hos LUX-strip er et af Danmarks største strip- og eventbureauer. Her hos os finder du nogen af de bedste strippere i landet. Vi har en klar målsætning om høj kvalitet, god service og selvfølgelig god strip. Det er alle ting vi kan garantere og det er vi meget stolte af. Derudover er vi repræsenteret i hele landet og kan altså levere strip til stort set alle arrangementer. Du skal bare finde en stripper som er klar på at komme ud til din fest. Er du eksempelvis fra Odense eller omegn, så er denne side oplagt. Her finder du et overblik over alle de strippere, som kommer og stripper i Odense og nærliggende byer.

Vores strippere kan ofte selv køre ud til diverse fester. Du vil derfor sikkert kunne finde en stripper, som vil komme ud til din by og fest. Det kunne også være en fordel for dig at kontakte os. Vi har nemlig nogen dygtige bookere, som kender alle vores strippere. De kan derfor hjælpe dig med at finde en stripper, som leverer de ydelser du ønsker, samt kommer ud til den by som du holder dit arrangement i.

Hvad leverer jeres strippere?

De strippere du finder her leverer alle et professionelt stripshow og med mange forskellige typer af ydelser. Du vil kunne finde en masse forskellige pakkeløsninger, hvor der er mulighed for at få lidt ekstra underholdning til din fest. Det kunne være i form af et dobbeltshow, dildoshow og lignende. Det er alt sammen op til dig, når det kommer til at vælge hvilke ydelser og stripper. Vi vil dog hjertens gerne hjælpe dig. Vi har nogle bookere som gerne vil hjælpe dig. Er du fra Odense, så kan du altså her finde vores udvalg af strippere. De kan også hjælpe dig med at finde nogle strippere som leverer de ydelser du efterspørger. Du behøver derfor ikke selv at finde en stripper selv, men kan derimod bare kontakte os og så hjælper vi dig hele vejen igennem.

Book stripper nu!Book stripper nu!

For at se flere billeder samt information om stripperen, skal du bare klikke på billedet.

Vores strippere kan bookes til følgende

Michaela

Lindsay

Jordin

Misja - Fræk stripper med spredte ben - Lux-strip

Misja

Kimmie

Brug for en stripper til din næste fest?
Eller kommer der en firma frokost i nærmeste fremtid?

Vi har Odenses lækreste strippere!

Book Nu!

Det er vigtigt for os at vi har et stort udvalg af strippere og ydelser, samt at vi dække så meget af landet som muligt. Det er alt noget vi lever op til og gerne vil hjælpe dig med. Strip er en traditionel form for underholdning til en fest. Derfor vil vi gerne sørge for at kvaliteten er i top, så vi skiller sig ud. Det skal gerne være en god oplevelse for både dig, men også for vores strippere. Derfor prøver vi at lave det perfekte match, når du skal booke en stripper.

Du kunne også overveje en mere utraditionel form for underholdning til din fest. Vi leverer nemlig også stripundervisning, som vil gøre din fest endnu mere underholdende. Du kan lære nogle af de frække trin, samtidig med at du kigger på en fræk stripper. Det kan virkelig give noget ekstra til din fest eller arrangement. Det er derfor også en mulighed, hvis du ønsker et mere utraditionelt show. Du kan kontakte os for at høre mere om stripundervisning, booking af strippere eller andet.

Strip i Odense

Vores strippere ovenover leverer, som sagt, strip i bl.a. Odense. Skal du derfor holde fest i Odense, så du booke en af ovenstående strippere. Vi har dog også strippere der stripper i resten af landet, så du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Her kan du også komme med ønsker til selve stripshowet. Det kan være du gerne vil have en stripper der bruger pisk og mere aggressivt anlagt. Det kan også være at du gerne vil have en mere sensuel oplevelse, med mulighed for en fræk lapdance. Hvis du kontakter os, så kan vi kigge på det og se om der er en stripper der matcher dine ønsker. Det er selvfølgelig altid op til stripperen selv, hvad de ønsker at levere.