Stripper i København – book en LUX pige

                               Ring på +45 52246780

Se stripperne herunder

Malou

Michaela

Jordin

Misja - Fræk stripper med spredte ben - Lux-strip

Misja

Kimmie

Her ser du LUX stripper I københavn.

Er du på udkig efter en stripper i København og omegn? Vi er et af Danmarks største strip- og eventbureauer. Her finder du altså et stort udvalg af strippere og eventpiger. Vi vil gerne kunne levere strippere i hele landet, såsom stripper i København, Århus, Aalborg og mange andre. Stripperne er inddelt efter de store byer, men de leverer ofte i hele landet. De kan selv komme ud til dit arrangement, selvom de er under kategorien med større byer. Du skal derfor endelig kontakte os, selvom du ikke er fra København. Vi vil gerne hjælpe alle som ønsker at finde en stripper til deres arrangement. Vi har sider for hver af vores store byer, som du kan tjekke, hvis du ikke ønsker at finde en stripper i København. Er du på udkig efter en stripper i Århus, så skal du finde siden for Århus. På alle sider kan du se de piger som leverer strip i netop den by eller område.

God service hele vejen igennem

Er du altså på udkig efter en stripper, så er du kommet det helt rette sted. Vi har nemlig nogle af de bedste strippere i Danmark. De kommer fra hele landet og er topprofessionelle. Det er vigtigt for os at de leverer en god underholdning og service. Derfor vil vi kun have nogle af de bedste strippere til rådighed. Vi kan altså garantere høj kvalitet og service hele vejen igennem. Det gælder vores strippere, men også vores bookere og generelle service. Vi hjælper dig med at finde den stripper der passer perfekt til dine behov. Du kan altså kontakte os og så hjælper vores bookere dig med at finde en stripper der kan levere det du ønsker. Det kan være du er i København eller omegn og mangler en stripper til din fest. Så kan vores bookere hjælpe dig med at finde en stripper der kommer i dette område.

Hvilke typer af ydelser kan I tilbyde?

Vi har stripper i København og alle de andre store danske byer. Vores strippere kan levere mange typer af ydelser og pakkeløsninger. Du kan få leveret dobbeltshows, dildoshows og meget andet. Vi har mange forskellige ydelser og du finder altså rigtig mange forskellige typer af underholdning. Det er helt op til dig og selvfølgelig vores strippere. De bestemmer selv hvad de ønsker at levere. De skal have nogle ordentlige forhold at arbejde under og det sikrer vi dem. Det betyder at de kan koncentrere sig om det de er bedst til, som er at strippe. Vores strippere elsker deres arbejde og vil gerne levere den bedst mulige underholdning. Derfor har vi en række bookere, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte stripper til din fest i København. Vores bookere kender alle vores strippere og ydelser og derfor er det oplagt at tage kontakt til dem.

Book stripper nu!Book stripper nu!

 Stort udvalg af strippere i København

Da vi er et af Danmarks største strip- og eventbureauer, så vil vi gerne kunne levere i hele landet. Du vil derfor sagtens kunne finde en stripper i nærheden af dig. Vi har ligeledes sørget for at inddele det i kategorier, så du let kan finde de strippere som kan komme forbi dit arrangement. Du vil her finde de strippere som kan levere strip i København. København er en af vores største byer og vi har derfor et stort udvalg af strippere. Der er både kvindelige og mandlige strippere, som er klar til at give jer et frækt stripshow.

Du kan også kigge i vores kategori for strippere i Sjælland. Det vil muligvis gøre resultatet større og dermed give dig flere valgmuligheder. Du kan dog også kontakte os og beskrive de ydelser du søger. Det kunne være stripundervisning, topløs servering, dildo show eller dobbelt show. Der er derfor mange ting at vælge i mellem og mange af vores strippere i København levere alle vores services. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om en bestemt stripper kan levere den service du ønsker. Det er nemlig individuelt hvad de forskellige strippere levere. Her kan du også komme med ønsker til en bestemt type af strip. Det kan være du vil have et sensuelt og pirrende stripshow eller et stripshow med pisk og læder.

Hvad er næste skridt?

Du skal sådan set bare finde en stripper du gerne vil booke. Så sørger vi for at vejlede dig igennem processen. Der skal lige nogle praktiske ting på plads, såsom tidspunkt, dato, lokation osv. Dette kan vi klare over enten telefonen eller mail. Vi skal nok sidde klar, så du kan få en stripper ud til din næste julefrokost, polterabend, fødselsdag eller lignende. Vores bookere sidder klar til at vejlede dig og besvare eventuelle spørgsmål du måtte ligge inde med. Kontakt os derfor endelig, hvis du har et spørgsmål eller ønsker at booke en af vores strippere fra København eller andre steder i landet.

Der er også lavet en kontaktformular, som du kan benytte. Så skal du ikke være i tvivl om hvilke oplysninger du skal give os. Der er lavet felter til de vigtige informationer. Der er også et felt, hvor du kan forklare hvilket stripshow du eventuelt ønsker. Der er derfor rigeligt med muligheder for at finde en stripper i København eller andre byer. Vores kunder er virkelig vigtige for os og derfor gør vi alt for at gøre processen så behagelig som overhovedet muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og vores strippere glæder sig til at give jer et frækt stripshow. Vi er kun en mail eller et opkald væk.