Stripper i Jylland – Book en LUX stripper

 

Book på +45 52246780

klik på billederne og se mere

Stripper Jackie

Jackie

Liva

Michaela

Summer

Lindsay

Hailey

Jordin

Misja - Fræk stripper med spredte ben - Lux-strip

Misja

Nicca

Miss Dynamite

Kimmie

Favicon Logo

Lina

Brug for en stripper i Jylland til din næste fest?
Eller skal vi komme i dag så RING 52246780

Vi har Jyllands lækreste strippere!

Book Nu!

Stripper i Jylland

Stripper i Jylland. Har du en firmafest, polterabend, julefrokost eller fødselsdag rundt om hjørnet? Vi har en rigtig god mulighed for underholdning til din næste fest. Vi er nemlig et af Danmarks største strip- og eventbureauer. Derfor har vi også nogle af landets bedste strippere, som både er frække og professionelle. Vi ønsker at levere en høj kvalitet på alt vi laver og derfor er det også vigtigt at vi arbejder med nogle af de bedste strippere. De skal kunne levere et godt og frækt stripshow, som lever op til prisen. Derudover vil vi gerne være repræsenteret i hele landet, så alle har mulighed for at få en stripper forbi deres næste fest eller arrangement.

Find strippere fra Jylland her

Vi har lavet tre sider, som viser en oversigt over vores strippere og hvor de kan komme og strippe. Her finder du vores strippere, som kommer og stripper i Jylland. Vi er godt repræsenteret i Jylland og mange af vores strippere kører selv rundt til festerne. Derfor kan de også komme ud og strippe i de mindre byer. Du behøver derfor ikke være fra en storby som Århus eller Aalborg. Vi kan som regel levere i de fleste byer og til de fleste typer af fester. Du skal bare tage kontakt til os og så finder vi den bedste løsning til dig. Her kan vi også gennemgå de ydelser i godt kunne tænke jer og så kan vi finde den stripper som passer bedst til jer. Vi går nemlig meget op i at leve op til vores kunders ønsker og derfor er kontakten rigtig vigtig. På den måde kan vi sikre dig den bedst mulige oplevelse, hvilket er vigtigt for os.

Hvordan er prisen hos jer?

Vi vil gerne sikre os at prisen er så god som mulig. Vi har nogle krav i forhold til kvaliteten og derfor er vi muligvis ikke det billigste stripbureau. Vi har dog rigtig gode priser i forhold til hvad man får for pengene. Vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten, men vil gerne holde prisen så lav som mulig. Det skal gerne være en god oplevelse hele vejen igennem. Både for jer, men også for vores strippere. Prisen afhænger også af de ydelser eller festpakker du køber. Der kan nemlig være penge at spare, hvis man vælger en af vores pakkeløsninger. Det afhænger derfor meget af jeres ønsker.

Er du derfor på udkig efter en stripper i Jylland, så er du kommet det helt rette sted. Du kan både kontakte os på telefon eller mail, hvis du ønsker at vide mere om den specifikke stripper eller har brug for at vide mere omkring deres ydelser. Kom i kontakt med en stripper fra Jylland allerede i dag og planlæg din næste fest.

Book stripper nu!Book stripper nu!

For at se flere billeder samt information om stripperen, skal du bare klikke på billedet.

Vores strippere kan bookes til følgende

Brug for en stripper til din næste fest?
Eller kommer der en firma frokost i nærmeste fremtid?

Vi har Jyllands lækreste strippere!

Book Nu!

Hvilke ydelser kan man få igennem jer?

Vi har et stort udvalg af strippere og derfor har vi også mange forskellige typer af ydelser. Det er op til den enkelte stripper at bestemme hvad han eller hun vil levere af ydelser. De fleste strippere leverer dog rigtig mange forskellige frække ydelser. Det kunne være et frækt dobbeltshow, dildoshow eller lignende. Der er også mulighed for topløs servering, som kunne være frækt og sjovt til en firmafest eller fødselsdag.

Find ud af mere ved at kontakte os og sig du skal bruge en stripper i Jylland. Herefter kan du prøve at beskrive hvilke ydelser du gerne vil have. Så vil vi tage fat i stripperen og høre om dette er muligt. Det er det for det meste, så længe det er inden for normalen af strip. Det kunne være du gerne vil have at stripperen skal bruge pisk og være iført lædertøj. Det kan også være at du ønsker en mere sensuel og pirrende form for strip. Det kunne du få toppet med en fræk lapdance. Der er mange muligheder og hvis du kontakter os, så kan vi tage et kig på de forskellige muligheder og hvilke strippere der ønsker at levere netop dine ønsker.