Stripper på Fyn – Book en LUX pige

Book på +45 52246780

klik på billederne og se mere

Stripper Jackie

Jackie

Michaela

Lindsay

Jordin

Misja - Fræk stripper med spredte ben - Lux-strip

Misja

Kimmie

Brug for en stripper til din næste fest?
Eller kommer der en firma frokost i nærmeste fremtid? Eller i dag ? Book på 52246780

Vi har Fyns lækreste strippere!

Book Nu!

Strippere på Fyn

Har du brug for en stripper til din næste julefrokost, polterabend, firmafest eller lignende? Vi er et af Danmarks største strip- og eventbureauer. Vi har mange års erfaring og er repræsenteret i hele landet. Her finder du vores strippere som dækker Fyn. De kommer rundt i alle byer på Fyn og vil gerne hjælpe med at gøre din fest endnu federe. De leverer mange forskellige ydelser. Det er dog alle inden for den frække genre. Det gælder derfor ydelser som strip, topløs servering, dildoshow og meget mere. Du kan derfor virkelig få en god og fræk oplevelse med vores mange strippere. Det er selvfølgelig op til jer hvad i ønsker af ydelser. Vi har dog et stort udvalg af strippere, så der skal nok være en stripper til alle.

Vores strippere på Fyn er både smukke, frække og ekstremt dygtige. De har mange års erfaring og ved hvordan man leverer et godt show og en god oplevelse. Du er derfor garanteret en høj kvalitet, som er noget af det vi vægter højest. Derudover vil vi også gerne levere vores ydelser til gode priser. Du får derfor rigtig meget for pengene hos os, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvilken type strip kan man booke hos jer?

Der er både mulighed for at booke en pigestripper eller mandestripper. Der er derfor noget til alle, hvad end du ønsker at se en pige eller mand strippe. De er selvfølgelig alle virkelig dygtige og forstår at levere en god service. En fest skal være et sted man skal slippe ansvaret og sænke skulderen. Derfor er strip en genial mulighed for at løsne stemningen og gøre det til en uforglemmelig aften. Det vil lige være prikken over i’et.

Har du derfor brug for en fræk stripper fra Fyn, så er du kommet det helt rette sted. Du kan selvfølgelig også tjekke vores strippere fra Jylland eller Sjælland. Vi er godt repræsenteret i landet og du kan derfor bare gå på opdagelse. Mange af vores strippere kommer rundt i hele landet, så der er stor mulighed for at få lige netop den stripper du leder efter.

Book stripper nu!Book stripper nu!

For at se flere billeder samt information om stripperen, skal du bare klikke på billedet.

Vores strippere kan bookes til følgende

Brug for en stripper til din næste fest?
Eller kommer der en firma frokost i nærmeste fremtid?

Vi har Fyns lækreste strippere!

Book Nu!

Hvilke ydelser kan man vælge?

Det er helt op til stripperen selv, hvad han eller hun tilbyder. Der er dog ofte en række af forskellige ydelser at vælge i mellem. Der er selvfølgelig almindeligt stripshow, men også her kan man vælge forskellige ting. Det kunne være i form af kostumer, lapdance, hvilken type af strip og meget mere.

Ud over den traditionelle striptease, så er der også ofte mulighed for topløs servering, body tequilla, dobbeltshow og dildoshow. Det er nogle af de klassiske ydelser, som vores strippere leverer. Det er dog helt op til stripperen selv og derfor er det en god idé at kontakte os. Så vil du blive sat i kontakt med en af vores bookere, som kender alle vores strippere. Vores bookere kan herefter finde en stripper som matcher jeres ønsker. Det er både i form af de ydelser der ønskes og destination. Er du fra Fyn, så kan du nemlig ikke nødvendigvis få en stripper fra København til at dukke op. Du er derfor på den helt rigtige side, hvis du er på udkig efter en stripper på Fyn. Vi vil dog anbefale at du tager kontakt til os, så vi kan finde den perfekte stripper til dig.