Stripper i Århus – Book en LUX stripper

                                                 Skal du holde fest – lej en stripper her

Her ser du LUX stripper I Århus.

Du finder her et af Danmarks største strip- og eventbureauer. Vi har mange års erfaring inden for branchen og leverer altid top kvalitet. Det er både i form af service, strip og underholdning. Det er vigtigt at alt er i orden. Derfor arbejder vi også hårdt for altid at levere dygtige og frække strippere, samt eventpiger. Vi sørger for gode forhold, så de fortsat kan være glade for deres arbejde. Derfor er vores strippere og eventpiger også altid smilende og glade. Forholdene afspejler sig nemlig i medarbejderne.

Mulighed for strip i Århus

Vi leverer strippere i hele landet. Du betyder derfor at alle har mulighed for at få leveret underholdning af vores dygtige strippere. Er du fra Århus eller omegn, så er du kommet det helt rigtige sted. Her finder du nemlig alle de strippere som optræder i Århus eller i nærliggende byer. Det betyder selvfølgelig ikke at du skal være fra en storby for at booke en stripper. Mange af vores strippere kører selv ud til arrangementer og kan derfor ofte komme ud i de mindre byer. Du kan kontakte os og så skal vi nok hjælpe dig med at booke en stripper. Vores dygtige bookere kender vores strippere og ved derfor hvad de tilbyder. Det gælder både i forhold til deres strip og hvor de gerne vil strippe henne. Tag derfor endelig kontakt til os, så vi kan finde en stripper til dit næste arrangement. Hvad end det er i en storby ligesom Århus eller en mindre by i Danmark.

Hvor leverer i ellers strip?

Vi vil gerne være repræsenteret i hele landet. Derfor kan vi selvfølgelig levere i hele landet. Det er dog ikke alle strippere som levere i hele Danmark. Det giver derfor god mening at kontakte os, så vi kan finde en stripper til jeres fest. Du kan også høre mere om den enkelte strippers ydelser. Det er nemlig meget forskelligt fra stripper til stripper, hvad de leverer. Derfor kan det være oplagt at kontakte os, da vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte stripper til dig.

Book stripper nu!Book stripper nu!

For at se flere billeder samt information om stripperen, skal du bare klikke på billedet.

Vores strippere kan bookes til følgende

  • Stripshow
  • Topløs Servering
  • Dobbeltshow
  • XXX Show
  • Sushi pige topløs
  • Nøgen servering
  • Strip undervisning

Michaela

Summer

Lindsay

Hailey

Jordin

Misja - Fræk stripper med spredte ben - Lux-strip

Misja

Nicca

Miss Dynamite

Kimmie

Brug for en stripper til din næste fest?
Eller kommer der en firma frokost i nærmeste fremtid?

Vi har Århus lækreste strippere!

Book Nu!

Vores strippere leverer mange forskellige ydelser og pakkeløsninger. Du kan derfor få en masse forskellige typer af striptease. Det kunne være i form af et dobbeltshow, dildoshow eller lignende. Der er derfor mulighed for at få nogle frække og underholdende shows til din fest. Det kunne være til din næste julefrokost, firmafest eller polterabend. Vi kan leverer til det hele og vil hjertens gerne gøre din fest ekstra sjov.

Der er også mulighed for at få noget stripundervisning. Det er en sjov og anderledes form for underholdning. Så kan du og dine gæster lære nogle frække trin, imens i ser på vores frække stripper. Det kan give lidt ekstra til din fest og dermed gøre det ekstra underholdende. Har du derfor lyst til at prøve kræfter med at strippe selv, så kontakt os endelig. Så finder vi en stripper som kan levere dette. Det gælder både i byen Århus, men også i resten af landet. Du behøver altså ikke at komme fra en af de større byer, såsom Århus. Vi kan leverer i hele Danmark og har altid en høj service på alt vi leverer. Det gælder altså hele vejen rundt. Både i form af vores bookere, strippere, eventpiger og service.

Kontakt os og få en stripper til dit næste arrangement

Ovenover ser du alle vores strippere, som leverer i Århus og omegn. Er du derfor på udkig efter i stripper i nærheden, så vil en af ovenstående strippere klart være en mulighed. Du kan også kontakte os og så får vi arrangeret en aftale med af vores frække strippere.

Du har også mulighed for at komme med mere specifikke ønsker i forhold til selve stripshowet og stripperen. Det vil altid være stripperen selv der bestemmer hvad de vil tilbyde og levere. Der er dog mulighed for at komme med nogle ønsker. Det kunne være i forhold til måden de skal strippe på. Nogle vil gerne have et mere aggressivt stripshow med pisk og læder. Imens andre gerne vil have et sensuelt og sexet stripshow, med en fræk og pirrende lapdance.