Stripper i Aalborg – Book en LUX stripper

                                                                               Skal du holde fest – lej en stripper her

Her ser du LUX stripper I Aalborg.

LUX-strip er et af Danmarks største strip- og eventbureauer. Derfor har vi også nogen af Danmarks bedste strippere og eventpiger. Vi vil gerne kunne levere en oplevelse til dig og dit arrangement, hvad end der er tale om en julefrokost, polterabend, fødselsdag eller lignende. Derfor vil vi kun arbejde sammen med de allerbedste inden for branchen. Det gælder både i forhold til arrangering af fester og events, samt levering af strippere og eventpiger. Vi vil gerne levere en underholdning som er top professionel og som kan leve op til dine forventninger.

Hvor i landet kommer jeres strippere?

Vi kan levere strippere i hele landet. Du starter med at finde en stripper som du gerne vil booke. Derefter finder du den by der ligger tættest på den fest du skal afholde. Når du har valgt de to ting, så kan vi give dig en præcis pris. Den letteste måde vil være at kontakte os på telefon, hvor du vil blive sat i kontakt med en af vores dygtige bookere. De kender alle vores strippere, så de kan let give dig svar på dine spørgsmål. De kan også hjælpe dig med at finde en stripper, som matcher de behov du har. Derfor kan det være en god idé at tage direkte kontakt til os. Det vil formentligt give dig den bedste oplevelse til dit arrangement.

Her finder du strippere fra Aalborg

Nogle af de populære byer i Danmark er de større byer, såsom Aalborg. I byer som Aalborg er der mange indbyggere og derfor er der også mange der vil booke strippere. Derudover bor mange af vores strippere i de større byer. Er du derfor fra Aalborg eller omegn, så vil du helt sikkert kunne finde en sød og fræk stripper til din næste fest.

Book stripper nu!Book stripper nu!

For at se flere billeder samt information om stripperen, skal du bare klikke på billedet.

Vores strippere kan bookes til følgende

Michaela

Summer

Hailey

Jordin

Misja - Fræk stripper med spredte ben - Lux-strip

Misja

Nicca

Miss Dynamite

Kimmie

Brug for en stripper til din næste fest?
Eller kommer der en firma frokost i nærmeste fremtid?

Vi har Ålborgs lækreste strippere!

Book Nu!

Stort udvalg af strippere i Aalborg

Vi har et stort udvalg af strippere, som kan levere rigtig mange forskellige typer af underholdning. Det er selvfølgelig alle sammen med strip som hovedtema. Der er dog mulighed for at gøre det ekstra vildt, i form af vores pakkeløsninger. Her vil der være mulighed for dobbeltshow, dildoshow og meget andet. Er du derfor fra Aalborg eller en anden af de større byer og mangler en stripper, så kontakt os endelig. Vi har rigeligt med strippere at vælge i mellem. Du behøver selvfølgelig ikke bo eller være en fra en af de større byer. Mange af vores strippere kører selv ud til de arrangementer, som de er booket til. Kontakt os derfor endelig, så skal vi nok finde en stripper der vil komme og underholde til din fest.

Ovenover kan du se det store udvalg af strippere, som kan strippe i Aalborg og omegn. De er alle virkelig dygtige og frække. Du skal derfor nok få en rigtig god, sjov og fræk fest med en af vores strippere. Der er også mulighed for stripundervisning, hvis man ønsker at det skal være lidt ekstra sjovt. Det kan være perfekt til en polterabend, hvor brudgommen skal udsættes for nogle forskellige grænseoverskridende ting. Her kan i lære nogle af stripperens frække bevægelser og dansetrin, som i senere selv kan afprøve i soveværelset.

Hvilken type af service kan I levere?

Generelt kan du få rigtig mange typer af service hos os. Vi har mange strippere og de er hver især meget unikke. De er allesammen topprofessionelle og kvaliteten er derfor altid i top. Vi hiver ikke bare alle strippere ind i vores bureau. De skal virkelig være dygtige, frække og levere en rigtig god service. Hvis du er i tvivl om hvilken type af service vores strippere kan levere, så prøv og kig oppe i menuen. Der har vi en service oversigt, hvor du kan se nogle af de primære typer af service vi leverer. Det kunne være strip til julefrokost, strip til polterabend eller topløs servering. Det er bare nogle af de service vi kan tilbyde. Du kan finde dem oppe i menuen eller kontakte os og så kan vi tage en snak om dine ønsker og se på mulige strippere.