Strip booking hos LUX

Book en Stripper hos LUX

Book på +45 52246780

Du kan også udfyld formularen for at booke strip!

Strip Booking hos LUX

For booking af stripper udfyld venligst formularen  – Skal bookingen foregå i dag bedes du venligst ringe til +45 52246780 hurtigst muligt.

Vi sidder klar ved telefonerne.
Hvis du oplever problemer med formularen kan du sende din booking til nedenstående mail.

Email: book@lux-strip.dk

Sådan foregår strip booking hos LUX

 • Send online booking eller ring på +45 52246780
 • Vi behandler din booking og finder den artist der passer til jeres arrangement
 • Overfør booking gebyr til nr 815118 (mobile pay)
 • I tilsendes automatisk en ordrebekræftelse på mail eller sms
 • I er nu sikret underholdningen
 • Artisten ringer 10 min inden ankomst

Du skal ikke tænke på geografi i første omgang. Mange af vores artister fra Sjælland kan også levere et stripshow i Jylland og omvendt. Vi anbefaler altid at du ringer til os og høre om dine muligheder. Der er ofte flere muligheder end du lige tror. Det er heller ikke alle strippere der er på vores hjemmeside og derfor er det klart anbefalelsesværdigt at ringe til os. Når du har forklaret hvad du leder efter, så kan vi sende et billede af vores mulige artister til dig, som er ledig til dit arrangement og som kan møde op. Vi har helt sikkert noget til enhver smag.

LUX Strip

Amagerbrogade 153, København S

  Praktisk info

  Tjek liste til det bedste show:

  1. Dæmp lyset
  2. Sørg for højtaler med høj og klar lyd (Enten til jackstik eller med Bluetooth)
  3. Hav en stabil stol uden armlæn og hjul
  Når artisten kommer:

  1. Artisten skal bruge et omklædningsrum og ca 10 minutter til dette
  2. Artisten skal afregnes inden show kontant, med mindre andet er aftalt
  3. Aftal med artisten omkring billeder og video under show
  4. Aftal evt Body Tequila med artisten, som skal foregå efter show
  5. Aftal omkring brug af pisk og stearinlys
  6. Aftal om der skal sidde en i stolen ved show start
  7. FØRST når artisten er klar sættes personen på en stol og sørg for gulvet er fejet og der ingen glasskår er, eller andet artisten kan glide eller komme til skade på

  Hvilke ydelser kan i tilbyde?

  Da vi er et af Danmarks største og bedste strip- og eventbureauer, så kan vi tilbyde en stor række af ydelser. Vi har rigtig mange strippere og derfor kan hver stripper levere noget unikt, som en anden stripper ikke kan. Der er derfor rigtig mange ydelser at vælge i mellem. Vi har dog lavet nogle overordnede ydelser, som mange vælger at benytte sig af.

  Du vil oppe i menuen kunne finde vores service oversigt, som giver dig et indblik i nogle af vores primære og mest populære ydelser. Her vil du bl.a. kunne finde strip til julefrokost, strip til polterabend, topløs servering og meget mere. Du kan trykke på de enkelte og læse mere om hvad det indebærer og se hvilke strippere du kan vælge i mellem. Det er nemlig ikke alle strippere der har lyst til at lave topløs servering eller body tequila. Der er derfor rigeligt at vælge i mellem. Du kan dog også ringe til os og høre om dine ønsker til stripshowet kan blive opfyldt. Det kunne være i form af kostumer, rekvisitter eller lignende. Hvis du gerne vil have at stripperen skal bruge pisk og stearinlys, så ring til os, for så kan vi finde den rette stripper der matcher netop disse ønsker.

  Har du spørgsmål til nogle af vores artister, hvilke andre ydelser der findes og priser, så kontakt os endelig. Vi har nogle fantastiske medarbejdere, som altid sidder klar til at hjælpe dig og som kender alle vores strippere og eventpiger. De vil derfor kunne finde den perfekte løsning til dig og udregne en pris. Vi har nogle overordnede priser for de forskellige primære ydelser, men hvis du har nogle ekstra ønsker, så kan det give en anden pris. Derfor anbefaler vi altid, at man ringer til os, da vi dermed hurtigt og problemfrit kan finde frem til den perfekte løsning for dig og dit arrangement. Strip booking bliver ikke meget lettere end hos os.