Stripshow til polterabend

Vi har et kæmpe udvalg af eksklusive strippere!

Book Stripshow NuBook Stripshow Nu

Stripshow til polterabend

Skal du arrangere en polterabend med sjov og ballade? Lux-strip.dk er det perfekte valg. Vi er Danmarks største og bedste strip- og eventbureau. Der er stort udvalg af strippere, eventpiger og ydelser. Derudover har vi mange gode ideer og tilbud, så i kan give den heldige en god og sjov oplevelse.

Der er mange forskellige muligheder, som kunne være gode og sjove. Der er også mulighed for stripundervisning, hvis man ønsker at gøre det lidt mere utraditionelt. Her vil der både være en fræk og lækker stripper at se på, men samtidig får i lov til at prøve kræfter med selv at strippe.

Underholdning tilpasset din Polterabend

Skal i have en sjov oplevelse, et super frækt intim show eller skal gommen udsættes for noget mere hardcore i form af pisk og stearin?
Sammen finder vi det perfekte show, som bliver skræddersyet til netop jeres polterabend. Vi har et stort udvalg af strippere og kan derfor altid levere en god og fræk oplevelse.

Forklar os om hvilket type af show I ønsker, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning, så i får en helt perfekte og uforglemmelig dag.

Vi har forskellige muligheder

Stripshow – pris 1800 plus kørsel

Kan enten foregå som morgenvækning, under middagen, et stripshow i partybussen, i go-kart centeret eller lige hvor det passer ind. Det kan give en virkelig sjov og god oplevelse. Både for den “udsatte” og for jer der skal kigge på.

Partypakke – pris 3800 plus kørsel

To event piger i to timer, der både er med til at feste og skabe en fantastisk stemning. De kan også servere, stå i baren eller servere jeres drinks i sexede kostumer eller cocktail-kjoler. Du er garanteret en god fest med vores eventpiger. Det vil samtidig give jeres gæster et ekstra smil på læben.

  • Strip undervisning med mandlig eller kvindelig underviser 30 minutter
  • Body-sushi – en anderledes middagsoplevelse
  • Skal der fyres helt op for ilden kan i booke et dobbelt show, XXX show eller body-tequilas 
Stripshow af Jordin til pige - Lux-strip

Danmarks største strip og event bureau med hele 25 stripper piger samt 4 lækre mandestripper. Der bare venter på at kunne give et brag af en fest!

+45 52246780

Book nu

Strip og festpakker til polterabend

Vi har et stort udvalg af strippere. Da vi er et af Danmarks største strip- og eventbureauer, så er du garanteret strippere og eventpiger der leverer en høj kvalitet og god service. Du får derfor rigtig meget for pengene, hvis du vælger at booke igennem os. Det er vigtigt at du får den service og de ydelser du ønsker. Vores strippere bestemmer selvfølgelig selv hvad de vil levere, men det er vigtigt at du får de ydelser du har bestilt. Det kan vi garantere og derfor er vi også nogle af de dygtigste på markedet. Vi har kun dygtige og erfarne strippere hos os.

På denne side finder du vores festpakker til polterabend. Det er ofte en stor del af det at blive gift og vi vil gerne hjælpe med at gøre det til en ekstra god oplevelse. Vi har leveret underholdning. i form af strip og servering, til mange arrangementer. Du kan derfor være sikker på at få en rigtig god, sjov og fræk oplevelse ved vores strippere. Det er hvad end du skal bruge vores strippere til at lave stripshows eller topløs servering.

Danmarks bedste priser

Vi har ligeledes nogle af de bedste priser på det danske marked. Du finder muligvis andre stripbureauer som er billigere, men til gengæld får du højst sandsynligt også en dårligere oplevelse og underholdning. Vi går meget op i kvalitet og det vil vi på ingen måder gå på kompromis med. Priserne er altså baseret på den kvalitet og underholdning vi leverer. I forhold til vores høje kvalitet får du altså rigtig meget for pengene. Der er samtidig mulighed for at spare penge, hvis du køber en af vores festpakker. De indeholder ofte en række ekstra ydelser, som kunne gøre jeres aften endnu federe end normalt. Derfor anbefaler vi klart at du overvejer nogle af vores festpakker. Vi har mange at vælge i mellem, så du kan helt sikkert finde en festpakke der passer til dit behov.

Der er samtidig mange forskellige strippere at vælge i mellem, så du kan med garanti finde en du vil finde interessant. Det gælder både inde for pigestrip og mandestrip. Det er alle strippere som leverer et godt og frækt stripshow.

Hvad kan i ellers levere?

Du kan få rigtig mange forskellige ydelser hos os. Der er selvfølgelig strip, som værende vores primære ekspertise. Inde for strip har vi nogle forskellige typer af ydelser, som du kunne finde interessant og fræk. Det kunne være et dobbeltshow, dildoshow eller lignende. Der er dog også mulighed for servering til din polterabend eller anden type af arrangement. Det kunne være topløs servering af vores pigestrippere eller muskuløse mandestrippere. Der er også mulighed for at nøgen servering eller eksempelvis at spise sushi fra en nøgen stripper. Du kan prøve at kontakte os og så kan vores bookere se om dine ønsker kan blive opfyldt.

Hvis du ikke er ude efter decideret strip, men mangler nogle søde og friske piger, så kan du tjekke vores mange eventpiger ud. De er både unge og friske, samt leverer en god service. De er altid smilende og klar på at gøre din fest endnu mere fed og energisk.