Service oversigt hos LUX

Kontakt os igennem formularen herunder eller telefon nummeret.

Kontakt os

via formularen, eller oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Lux-strip.dk er en del af Lux strip som er en af Danmarks største fest arrangører. På denne side vises LUX strippere og LUX eventpiger. Vi er Danmarks største strip og event bureau og der er derfor altid rigeligt med piger at vælge i mellem.

Skal du holde polterabend, herre- eller tøseaften? Vi kan sammensætte en perfekt aften for dig. Du kan finde en række af pakker hos os, som vil kunne tilpasses fuldstændig efter dine behov. Vi har rigtig mange forskellige ydelser og her vil du altså finde en service oversigt.

Når du vælger LUX til at levere strippere eller eventpiger, så er du sikret en verdensklasse oplevelse og service. Vi er de bedste inde for branchen og derfor garanterer vi en god oplevelse.

Hvad indgår i jeres service oversigt?

Du kan bl.a. finde eventpiger der kan servere, mixe drinks, stå model eller noget inde for denne genre. Det kan være oplagt til et event, hvor der kommer mange mennesker. Her vil vores eventpiger skabe en stor opmærksomhed, da de både er smilende, flotte og professionelle. Det vil kunne gavne din virksomhed og give potentielle kunder en bedre oplevelse.

Skal du bruge en stripper, eventpige, topløs servering eller en af vores andre ydelser, så benyt venligt kontakt formularen. Vi svarer hurtigst muligt, så du kan få en god og underholdende fest.

LUX STRIP

Amagerbrogade 153, 2300 København S

Logo Lux strip