Book Danmarks frækkeste mandestripper

Til stripshow eller servering

klik på billederne og se mere

Casanova - Stripper i bar overkrop - Lux-strip

Casanova

Simon

Vi har de bedste mandestripper i Danmark.

Her ser du Danmarks 5 frækkeste stripper mænd. De er lækre, søde og er alle professionelt uddannet og kan hver især noget forskelligt. Klik ind på hver enkelt og læs mere og få en beskrivelse. Vi har både mandlige strippere i Jylland, på Fyn og på Sjælland!

Mandestripper til din næste fest

Normalt forbinder mange strip med piger der smider tøjet. Vi har dog meget mere at byde på. Faktisk har vi nogle af landets bedste mandlige strippere. De er alle klar til at give et frækt og underholdende stripshow til jeres næste fest. Det er perfekt til en tøseaften, fødselsdag eller lignende. Det vil helt sikkert sætte gang i festen, selv for de mænd der eventuelt er til festen. Det er nemlig altid noget der giver en god stemning. Det kan også være at mændene bliver misundelige og dermed giver et show senere i soveværelset, når de ser hvor vilde tøserne til festen bliver.

Mande stripshow hos LUX

Vores mandetrippere har nogle stripshows som virkelig kan sætte gang i festen. Der er mulighed for valg af kostumer, lapdance og meget mere. Du kan prøve at tage kontakt til os og så kan vi forklare dig om nogle af de ydelser de enkelte mandlige strippere tilbyder. Det er nemlig ofte lidt forskelligt hvad de tilbyder. Du kan høre meget mere om det, hvis du kontakter os på enten telefon eller mail. Her kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte mandestripper til jer. Det gælder både i forhold til ydelser og destination. Det gør at processen bliver mere effektiv og at du får den bedst mulige stripper til din begivenhed. Der kan være stor forskel i forhold til hvilket arrangement det er eller hvilken type af strip du leder efter. Kontakt os derfor endelig, så du kan få planlagt dit arrangement.

Mandestrip / servering på Jylland, Fyn, Sjælland

  • Stripshow
  • Servering er bar overkrop
  • Dobbeltshow
  • Chippendales 4 pers
  • Strip undervisning

Brug for en mandlig stripper til din næste fest?
Eller kommer der en firma frokost i nærmeste fremtid?

Vi har Danmarks frækkeste mandestrippere!

Book nu

Hvem er vores mandestrippere?

Vi har nogle af Danmarks allerbedste mandlige strippere. De har stor erfaring og leverer nogle af de bedste stripshows. De har optrådt foran mange mennesker og forstår virkelig at skabe en stemning. Det er hvad end det er til en fødselsdag, julefrokost eller polterabend. Vores mandlige strippere leverer altid et godt stripshow og elsker at give jer en god oplevelse.

De mange års erfaring gør at oplevelsen bliver helt perfekt. Vi vil gerne levere en høj kvalitet. Det gælder både i forhold til vores strippere og deres levering, men også vores service hele vejen rundt. Du vil derfor komme til at opleve vores søde bookere, frække strippere og gode service. Strip skal være en lækker oplevelse og derfor holder vi det på et professionelt plan. Vores bureau er derfor en samling af dygtige bookere, strippere og eventpiger. Vi sørger for at jeres aften bliver helt eminent, så i kan få slippet tøjlerne og bare have det sjovt.

Hvilke typer af strip leverer I?

Du kan få rigtig mange forskellige typer af strip hos os. Det hænger sammen med vores store udvalg af strippere. Det gælder både inde for pigestrip og mandestrip. De leverer mange forskellige typer af strip og stripshow, hvilket giver en stor variation. Du kan finde vores forskellige typer af service oppe i menuen.

I vores service oversigt kan du finde strip til polterabend, strip til julefrokost, stripundervisning, topløs servering og meget mere. Der er derfor rigeligt at vælge i mellem. Du kan læse om de forskellige typer af service ved at klikke på ovenstående henvisninger eller finde dem i menuen. Hvis du har spørgsmål til en bestemt type af strip, hvilke strippere du kan vælge i mellem eller noget helt tredje, så kontakt os endelig. Vi har, som nævnt, nogle dygtige bookere som kender vores strippere. De kan derfor hjælpe dig med at finde en stripper der passer til dine forventninger og kan møde op på den ønskede lokation.