Mandestripper

Servering i bar overkrop – Stripshow

Branchen’s lækreste mandlige strippere!

Vi har branchens 5 flotteste mænd, uanset om i vil have store muskler eller rigtige drengerøve, så findes de hos LUX.  Kontakt os og få et snak om hvad der passer til jeres aften. Vores mandestrippere kan servere når i spiser, mixe drinks, stå i baren eller komme og lave et fantastisk stripshow. Se vores mandestrippere her og book dem nu til en god omgang mandestrip!

Priser hvor alle kan være med!

Du er garanteret en pris garanti hos LUX. Vi sikrer jer altid de bedste priser. Priserne på vores mandestrip kan du se herunder.

Vi er et af Danmarks største strip- og eventbureauer. Du kan derfor forvente at prisen og kvaliteten er i top. Vi vil gerne leve op til vores egne krav, som er netop kvalitet, god service og gode priser. Du kan derfor forvente dig en god underholdning, til fordelagtige priser. Der er samtidig mulighed for mange forskellige typer af ydelser. Vores strippere leverer mange forskellige ydelser og det gælder også vores mandestrippere.

Cassanova - Mandestripper - Lux-strip

Servering i bar overkrop
2000 DKK i timen

Stripshow
1800 DKK

Mandestrip til tøseaften

Vi kan gøre din tøseaften ekstra underholdende og fræk. Vores mandestrippere har stor erfaring med strip og leverer nogle fantastiske stripshows. Det er derfor oplagt, hvis du ønsker at gøre din fest lidt mere vild end normalt. Det er også oplagt med mandestrip til en julefrokost, polterabend eller firmafest. Her kan netop mandestrip være et rigtig sjovt tiltag.

Du kan booke de forskellige strippere igennem os og vi anbefaler at du tager kontakt til os. Vi har nogle dygtige bookere, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte stripper til dig. Vores bookere kender alle vores strippere og ydelser. Derfor kan de hjælpe dig med at finde netop den stripper, som kan levere det du ønsker. Vores mandestrippere er selvfølgelig trænet, frække og klar på at give et fuldstændig fantastisk stripshow. Mandestrip kan sagtens være frækt og bliver ofte booket til en tøseaften. Det er altid lækkert med lidt frækt at kigge på.

Det behøver dog ikke nødvendigvis at være stripshows. Vores mandestrippere kan også levere mange andre ydelser. Det kan være i form af servering af drinks, mixe drinks eller generelt klare en opgave til jeres fest. Det er selvfølgelig op til stripperen selv. Vi kan sagtens sørge for at sætte dig i dialog med vores strippere, så du kan prøve at forklare den opgave du ønsker udført. Det kan være i form af strip, servering eller lignende.

I forhold til priser, så er det nogle virkelig gode og konkurrencedygtige priser vi har. Det er vigtigt for os at vi leverer strip i høj kvalitet, samtidig med at vi har nogle gode priser. Vi vil dog ikke gå på kompromis med kvaliteten og derfor har vi de her priser. Det kan muligvis findes billigere andre steder, men tilgengæld har vi en rigtig høj grad af kvalitet og god service. Det er noget vi finder vigtigt og derfor gør vi alt for at leve op til vores egne krav.