LUX eventpiger – De bedste i Danmark

Vi kommer både til store og små arrangementer – Fest med DK’s flotteste piger

Eventpiger

Se vores samling af fantastiske piger til dit næste event herunder!

Servering i sorte cocktail kjoler eller nissepige kjole

Priser pr. EventPige er:

Eventpige i kjole:
2 timer 1300 kr
efterfølgende timer 500 kr

Lingeri Servering:
1. time 1200kr
efterfølgende timer 900 kr

Topløs servering:
1. time 2000kr
efterfølgende timer 1500 kr

Priser pr. stripper er:

1 Stripshow 1900 kr
Body Tequila 100 kr pr styk.
(stripperens honorar afregnes ved ankomst)

Priser på JuleEvent.

Se vores pakker med stripshows og øvrige priser HER

Julepakken Pakken – TILBUD

​2 NISSEPIGER I TO TIMER + 1 X JULE STRIPSHOW

Anne Birch - Modebillede tisvilleleje strand - Lux-strip

Anne Birch

Amalie Dietl - Eventpige stol - Lux-strip

Amalie Dietl – Eventpige

Maria A - Eventpige - Lux-strip

Maria A – Eventpige

Camilla B - Eventpige sort/hvid - Lux-strip

Camilla B – Eventpige

Sara V - Eventpige i Jylland - Lux-strip

Sara V – Eventpige

Eventpiger fra LUX

Eventpiger – Vi er et af Danmarks største og bedste strip- og eventbureauer. Derfor arbejder vi også inden for branchen med fester og events. Mange af vores opgaver er strip relateret, men vi har også en række af søde og flotte eventpiger, som kan levere en masse andre typer af ydelser. Her er det ikke et show der skal leveres, men en service og helhedsoplevelse. Mange af vores eventpiger bliver booket til at servere, stå i baren, som modeller og andre typer af ydelser som disse. Her er fokus at give kunder, gæster og besøgende en god oplevelse.

Hvordan er eventpigerne?

Vores eventpiger er alle unge, smukke og smilende. Der er samtidig mulighed for at de dukker op i et kostume, så de skaffer ekstra opmærksomhed. Det kan være i salgsøjemed eller bare for at der er noget lækkert at kigge på. Om ikke andet giver det alle en rigtig god oplevelse og det er præcis det vi fokuserer på. Vi vil gerne kunne levere en høj kvalitet af service og gode oplevelser. Derfor tager vi også kun de bedste eventpiger ind. De skal kunne leve op til vores krav om kvalitet.

Service i høj kvalitet

Derudover skal de kunne klare en masse forskellige typer af opgaver. Det hele skal selvfølgelig også være til en god pris. Da vi virkelig går op i kvalitet, så vil vores pris muligvis være højere end hos andre eventbureauer. Vi vil dog ikke gå på kompromis med kvaliteten og derfor vil prisen også være beregnet på baggrund af det man får. Vi har derfor rigtig skarpe priser, når man ser på den service og ydelse man får.

For yderligere forespørgsler har du mulighed for at ringe på +45 52246780

Eventpiger kan både stå i baren, mixe drinks, feste, servere og skabe en pokkers god stemning.

Vores piger kan bookes til følgende

  • Modelopgaver
  • Servering til Julefrokost – Polterabend – Firmafest – Herreaften og meget mere.
  • Stå på rød løber, ved biler mv. til foto med kendte og kunder
  • Musikvideo
  • Limo Ture og Partybus

Stort udvalg af eventpiger og strippere

Eventpiger – Ovenover ser du vores portfolio af vores mange eventpiger. Du kan trykke på de respektive billeder og se de enkelte pigers profiler. Her er der mulighed for at se flere billeder, læse lidt om personen og hvad de tilbyder. Det kan være meget forskelliget fra pige til pige. Der er også mulighed for at se erfaring i år og erfaring på bestemte typer af opgaver. Du vil derfor helt sikkert kunne finde den rette pige til dit næste event eller arrangement.

Du kan også finde noget information omkring hjemby og hvor i landet de kan komme rundt. Det kan også gå hen og blive relevant, så det skal man lige være opmærksom på. Derfor vil det være smartest hvis du kontakter os og så finder vi den perfekte eventpige(r) til dig.

Hvad kan man ellers finde hos jer?

Du kan, som nævnt, også finde en række af frække strippere. Vores eventpiger stripper ikke, men leverer mere en service, som man kan bruge i forretnings øjemed. Har du ikke brug for arbejdskraft på den måde, men derimod en fræk oplevelse til firmafesten, julefrokosten eller polterabend, så tjek vores mange strippere ud. Vi har nogle af landets bedste strippere, som er klar til at give dig et frækt stripshow. Der er mulighed for at få en række af forskellige ydelser og fra nogle af landets allerbedste.

Du vil bl.a. kunne få et frækt dildoshow med i pakken eller et dobbeltshow med to strippere. Der er også mulighed for forskellige kostumer, alt efter hvilken begivenhed det drejer sig om.

Fandt du ikke det du søgte?

Så tag et kig forbi vores strippere!

Se vores strippereSe vores strippere
Eventpiger