Dobbelt Show

Hvad er bedre end én LUX pige? TO!

Her kan du booke to strippere til ét stripshow

Der er rigtig mange forskellige typer af strip og du kan finde de fleste hos os. Vi er et af Danmarks største og bedste strip- og eventbureauer. Derfor er kvaliteten altid høj på både service og stripshows. Vi går meget op i at give en god oplevelse hele vejen igennem. Derudover har vi fokus på at kunne levere mange forskellige typer af services. Der skal gerne være noget til enhver og generelt noget at vælge i mellem. Derfor vil du også kunne finde en række af services, såsom strip til julefrokost, strip til polterabend eller topløs servering. Der er også mange andre typer, som du kan finde oppe i menuen under service oversigt. På denne side finder du information om vores dobbelt shows, som er ét stripshow med to strippere.

Dobbelt strip show med to piger

Et dobbelt show, er to strip artister der stripper på samme tid, to piger der kommer tæt på hinanden og dig! Uanset om der er en eller to personer der skal i stolen, kan man godt bestille et dobbelt strip show.

Dobbelt strip show med mand og pige

Til mange større fester, hvor der både er mænd og damer tilstede, kan det stadig være sjovt og underholdene med strip! Ofte ender det i at der skal være noget for begge køn at kigge på, derfor kan man booke et dobbelt strip show, med både mand og dame, der henvender sig til hver sin del af publikum, dog er de begge på “scenen” samtidig.

Dobbelt strip show med to mænd

Holder i en større tøsefrokost, 40 eller 50 års fødselsdag og skal i charme veninden lidt ekstra, da kan i bestille et sjovt, frækt og flabet mande dobbelt strip show. Til en hver fest lige lejlighed, med et par damer der skal have gang i løjerne, er et dobbelt mande strip show rigtig god underholdning.

Lux-strip Pige

Dobbelt Show
3400 kr

Stripshow
1800 DKK

Hvorfor skal man vælge jer?

Der er mange grunde til at du skal vælge os frem for andre. Vi er, som nævnt, Danmarks største og bedste strip- og eventbureau. Vi har mange års erfaring inde for branchen med strip og events. Du vil derfor også kunne booke os til at arrangere og stå for dit kommende event. Derudover har vi nogle fantastiske medarbejdere, strippere og eventpiger. Du vil derfor få en verdensklasse service hele vejen igennem. Det gælder altså helt fra du kontakter os til når stripshowet er slut. Hvis du kontakter os, så vil du komme i kontakt med vores fantastiske bookere, som kender vores strippere og eventpiger. De vil derfor kunne finde det perfekte match for dig og dit arrangement. Hvad end der er tale om en julefrokost, polterabend eller forretningsevent. Vi står altid klar med enten strippere eller eventpiger, som vil sørge for en god service og god oplevelse.

Hvad koster det?

Det afhænger af rigtig mange ting og derfor kan det bedst betale sig at kontakte os. Det afhænger af arrangementet, antallet af strippere eller eventpiger, hvilket type show og meget andet. Vi har nogle forskellige festpakker, hvis du gerne vil spores ind på prisen. Du kan også se nogle priser ovenover. Det afhænger dog igen af hvilke ting du ønsker vores strippere eller eventpiger skal levere. Det er meget forskelligt og derfor kan priserne også variere. Vi kan dog garantere at du får rigtig meget for pengene og du helt sikkert ikke vil fortryde det. Det er nogle priser man kan forholde sig til. Kvaliteten på vores ydelser er høj og derfor kan du muligvis finde andre billigere steder. Vi giver dog en god service og nogle strippere og eventpiger der er topprofessionelle og nogle af landets bedste. Det kan du nok ikke få hos andre mindre og billigere bureauer.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål

Vi vil meget gerne tale med dig, hvis du har nogle spørgsmål til vores priser, ydelser eller lignende. Det er du mere end velkommen til. Her vil der også være mulighed for at tage dine ønsker med, som ikke nødvendigvis står skrevet som en ydelse. Det kunne være at du gerne vil have stripperen til at bruge pisk og gå i læder eller at stripperen skal være mere sensuel og pirrende. Her kan vi be- eller afkræfte om det er en mulighed at opfylde dine ønsker, samt hvem der forhåbentligt kan levere dine ønsker.