Dildoshow

Brug en hed aften i selskab med LUX

Book nu!Book nu!

Er strip ikke frækt nok?

Strip er som regel frækt nok i sig selv, men hvis du lige skal skrue en tand op, kan du booke et dildoshow også kaldt et XXX show. Det indebærer at når stripperen har smidt alt tøjet, kommer der en dildo frem, som hun onanere med til sidst i showet.

Hvad sker der og hvor længe varer et dildoshow?

Et dildoshow varer lige så længe som et alm. strip show ca. 12 – 15 minutter. Det er ca. 3 numre de stripper til. Til et alm. strip show, smider de i første sang kostumet, anden sang BH’en og tredje sang trusserne.

Til et dildoshow smider de i første sang kostumet, anden sang trusser samt BH og tredje sang leger de med dildoen og JEP, den kommer hele vejen op.

Nøgen stripper fra København - Lux-strip

Hvem laver dildoshows?

Ikke alle vores artister laver dildoshows, det er op til den enkelte stripper, om hun vil lave dildoshow. Derfor anbefaler vi at du ringer ind til os hvis du skal booke et dildoshow og hører hvem der tilbyder denne ydelse. Det er derfor en god ide at booke det i god tid, da disse piger som regel er booket i god tid. De er særligt populære og derfor skal man ikke booke et dildoshow på dagen.

Kan der komme en i stolen til et dildoshow?

JA! Det kan der godt, men ligesom til alm. stripshows, er det stripperen selv, der bestemmer hvor meget du får lov til og hvor tæt hun går på dig. Du kan dog være sikker på at et dildoshow vil give din kammerat røde kinder, hvis du smider ham i stolen. Der er ikke gemt meget til fantasien, da man virkelig får lov til at se det hele. Så hvis du skal bruge et virkelig frækt dildoshow, så er du kommet til det helt rette sted.

Sølv Pakken

2600 kr

1 stripshow + 30 minutters topløs servering af stripper

Party Pakken

3600 kr

2 eventpiger i 2 timer + 1 stripshow af en stripper

Guld Pakken

3600 kr

1 stripshow + 1 time topløs servering af stripper

LUX pakken

10.800 kr

1 dobbelt stripshow + 2 timers topløs servering af 2 strippere sammen

RT pakken Sølv

5200 kr

1 dobbelt stripshow + 30 minutters topløs servering af 2 strippere sammen

RT pakken Guld

7200 kr

1 dobbelt stripshow + 1 times topløs servering af 2 strippere sammen

Book nu på +45 52246780

Hvad tilbyder i udover dildoshows?

Da vi er et af Danmarks største strip- og eventbureauer, så har vi selvfølgelig en række af frække ydelser. Du vil derfor kunne finde mange andre ydelser udover dildoshows. Det er vigtigt for os, at der er noget til enhver smag, så alle kan få en god oplevelse. Vi vil gerne levere høj kvalitet hele vejen igennem. Det gælder både i forhold til kvaliteten af service og selve stripshowet. Vi vil gerne give dig den bedst mulige oplevelse når du booker hos os. Det gælder hvad end du skal bruge en stripper eller eventpiger. Vi sørger altid for at sidde klar til at tale med dig og finde den perfekte løsning til dit arrangement.

Hvis du gerne vil se nogle af de mest populære og primære ydelser vi leverer, så tjek vores service oversigt oppe i menuen. Her kan du se og læse om de forskellige ydelser vi tilbyder. Du vil bl.a. kunne finde ydelser såsom, strip til julefrokost, strip til polterabend, topløs servering og meget mere. Det er alle ydelser, som de fleste strippere leverer, men det er op til den enkelte artist. Derfor anbefaler vi at du kontakter os på telefon. Her vil vores bookere kunne svare på dine spørgsmål og finde en stripper der gerne vil levere det du ønsker. Det gør at processen er meget lettere og hurtigere, samt at du forhåbentligt får den bedst mulige oplevelse.

Vi vil derfor foretrække hvis du ringede til os. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en mail, men det vil gå langt hurtigere over telefon. Derfor er det klart at foretrække. Både set fra jeres side, men også fra vores, da vi dermed kan levere en hurtig og god service.